Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

JARC exigeix a Pelegrí que el 50% del Pagament Únic es pagui el 28 d'octubre

Agricultura es compromet a ingressar els 112 milions d'euros corresponents a aquest ajut als pagesos i ramaders catalans

  Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC-COAG) ha exigit al conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, que el Departament aboni el 50% dels ajuts del Pagament Únic en la data del 28 d'octubre al·legant que els pagesos no poden esperar més temps per a poder mantenir la liquiditat de les seves explotacions i fer front als pagaments derivats de les diferents campanyes o activitats. Des de la conselleria s'ha assegurat que els 112 milions d'euros corresponents a aquesta bestreta que pertanyen als productors catalans estaran ingressades en els comptes dels beneficiaris en aquesta data. La demanda s'ha fet en el marc de la reunió bilateral que ha tingut lloc aquest divendres al Departament entre els membres del Comitè Executiu de JARC i els responsables del DAAM.

  Durant la reunió s'han posat sobre la taula qüestions com els diferents pagaments pendents a més a més de debatre les possibles mesures a prendre arran de la crisi de preus que han patit sectors com la fruita, l'horta, la llet, l'oli o el raïm. Pel que fa als ajuts, JARC ha dit que és molt important que arribin puntualment al sector per a la continuïtat de moltes explotacions que veuen com dia a dia els preus que perceben pels seus productes minven mentre que els costos de producció es disparen, especialment en els sectors ramaders.

  Pel que fa a la imminent Reforma de la PAC, sobre la qual s'ha debatut extensament, des del DAAM s'ha assegurat que es "defensaran els posicionaments consensuats amb el sector per blindar els ajuts existents".

  Data de Publicació 26 Setembre de 2011
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , ajudes i subvencions , DAAM , JARC , preus , sindicat agrari "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.