Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Unió de Pagesos convoca tractorades i concentracions arreu del territori

A Seròs hi han acudit 65 tractors i 180 pagesos

  Fins a un total de 12 tractorades i diverses concentracions de pagesos estan convocades entre aquest divendres i dissabte, 5 i 6 de febrer. Sota el lema "Preus justos al camp i a la ciutat. Prou d'indiferència del Govern", el sindicat Unió de Pagesos reclama mesures urgents al Govern català i central per fer front a una de les majors crisis del sector agrari. A més, aquestes mobilitzacions serveixen de precedent de la propera manifestació del dia 20 de febrer a Barcelona. Segons el sindicat es calcula que uns 250 tractors i prop de 750 pagesos es mobilitzaran a les comarques de Lleida, dels quals 65 tractors i 180 pagesos ho fan a Seròs.

  Davant aquesta greu crisi, Up demana polítiques agràries fiscals, de foment, estructurals i sectorials que donin suport a la pagesia professional, que incloguin també la sortida digna a les persones sense recanvi generacional a la seva explotació, una nova legislació en el comerç agroalimentari i una nova PAC forta i eficaç.

  Per aquest divendres estan convocats onze municipis d'arreu de Catalunya: Viladamat (Alt Empordà), Torrefarrera (Segrià), Seròs (Segrià), Margalef (Segrià), Bellcaire d'Urgell (Urgell), la benzinera de la C-14 de la Portella (Urgell), Tremp (Pallars Jussà), Llardecans (Segrià), Valls (Alt Camp), Alcanar (Terres de l'Ebre), Gandesa (Terra Alta); i per demà Calaf (Anoia).

  Data de Publicació 04 Febrer de 2010
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , Llardecans , mobilitzacions ciutadanes , PAC , Seròs , sindicat agrari , Unió Pagesos "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.