Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

El president de la Diputació es reuneix amb els alcaldes dels pobles més propers a Ascó

La visita va finalitzar a La Granja d

4 fotos

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, es va reunir el passat dijous amb els alcaldes dels municipis lleidatans més propers a Ascó davant la possible instal·lació del Magatzem Temporal Centralitzat per a residus nuclears. Gilabert es va trobar amb els alcaldes de la Granadella, Pere M. Guiu; de Llardecans, Josep M. Pardell; de Bellaguarda, Josep R. Mateu; de Maials, Joan Sabaté; de Bovera, Ramon Domènech, i d'Almatret, Evarist Giralt.

Gilabert va dir que la Diputació, a petició dels alcaldes afectats, farà un estudi per evaluar els perills, la seguretat, els efectes negatius i els avantatges socials i econòmics que hauria de tenir aquest territori que suporta aquestes instal·lacions. A més, va destacar que en un radi de 20 quilòmetres de la població de Llardecans hi ha en funcionament o en projecte un total de vuit instal·lacions que poden comportar perill per la seguretat de les persones i del medi ambient, com centrals nuclears, tèrmiques o abocadors de residus. En aquesta línia, la Diputació de Lleida ja ha mostrat el seu rebuig a la instal·lació del Magatzem Temporal Centralitzat (MTC) per a residus nuclears a Ascó i a qualsevol municipi del territori català.

La visita territorial va finalitzar a La Granja d'Escarp, on el president es va reunir amb la corporació encapçalada pel seu alcalde, Josep Guiu.

 

Data de Publicació 08 Febrer de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Cementiri nuclear Ascó , Diputació Lleida , La Granja d'Escarp , Llardecans , Maials , pobles del Segrià "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.