Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

UP demana a la subdelegada mesures davant la sequera i un segon pla de reconversió varietal

1 fotos

Unió de Pagesos ha demanat la intermediació de la Subdelegació del Govern de l'Estat a Lleida durant la reunió mantinguda amb la subdelegada, Inma Manso, per aconseguir que l'Executiu central articuli mesures per pal·liar els efectes de la sequera que va patir l'olivera entre finals de l'any passat i començament d'aquest.

Les mesures sol·licitades pel sindicat a curt termini amb aquest objectiu són l'adequació dels mòduls de l'IRPF, beneficis fiscals, exempció durant un any del pagament de les quotes de la Seguretat Social, línia de préstecs de l'ICO i ampliar el període de carència dels préstecs.
 
Unió de Pagesos també demana que l'adequació dels mòduls de l'IRPF s'ajusti al nivell d'ingressos real del sector considerant la davallada de preus en origen i l'augment de costos de producció.
 
El sindicat també ha demanat a la subdelegada la seva intermediació per tal que es posi en marxa la segona reconversió varietal de fruita dolça a partir del 2014. En quant a la planificació de la nova campanya de temporers, Unió de Pagesos ha demanat que els temporers romanesos que van ser contractats en origen per a la campanya de la fruita de l'any passat, siguin considerats treballadors comunitaris en el cas que es contractin per a la campanya d'aquest any.
 
D'altra banda, Unió de Pagesos també ha participat en una reunió mantinguda a Madrid entre la Unió d'Unions i el subdirector general d'Anàlisi, Prospectiva i Coordinació del Ministeri d'Agricultura, José María García de Francisco, per traslladar-li les seves propostes per pal·liar els efectes de la sequera i les gelades i per a l'estudi de solucions.

 

Data de Publicació 26 Març de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , Govern estatal , sindicat agrari , Unió Pagesos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.