Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Augmenta la demanada de fruita dolça

8 fotos

Torres de Segre ha acollit, per quart any consecutiu, una jornada tècnica, convertida ja en referència pel sector fructícola de la zona de Lleida, titulada Reptes de futur de l'empresa agrària, que enguany ha girat al voltant de la sortida de la crisi i l'adaptació a la nova Política Agrària Comuna, la PAC.

La jornada ha estat oberta a tots els empresaris agraris que prenen decisions en l'àmbit de la comercialització, des d'empreses familiars i directors d'entitats privades fins a gerents de cooperatives.

Els diferents ponents han llançat missatges esperançadors, ja que es constata un augment de la demanda de fruita, per tant, amb imaginació, diuen, es poden superar anys dolents. Asseguren que disposem d'un producte únic i per tant, cal procurar fer-lo bo i de qualitat, i és per això que s'ha de plantar amb seny, principalment varietats primerenques i tardanes. Canviar en aquest sentit pot ser la manera de collir millor i obrir noves oportunitats.

Respecte a la nova PAC, durant la jornada es va posar de manifest que serà complicada i que dependrà de les decisions que prenguin els governants.

D'altra banda, els empresaris agraris han de tenir en compte quins són els costos reals de producció i preguntar-se perquè els francesos rendeixen pràcticament el doble que nosaltres. 

En definitiva, tots van coincidir que és de vital importància unir esforços per anar tots a la una i deixar enrere l'individualisme. 

 

 

Data de Publicació 27 Febrer de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , jornades , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.