Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Els Mossos intensifiquen els dispositius de vigilància a l'entorn rural del Segrià

1 fotos

Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Ponent han intensificat els dispositius de vigilància a zones agrícoles, emmarcats dins del Pla Operatiu Específic (POE) del Món Rural. Aquest darrer mes s'han realitzat 3 grans dispositius en diferents municipis del Segrià, Urgell i Segarra. En aquests operatius, que es realitzen en franges nocturnes, s'estableixen diferents punts de control en carreteres i camins de la xarxa viària principal i secundària, per tal de detectar vehicles i persones susceptibles de cometre il·lícits penals. L'objectiu principal és prevenir i reduir els fets delictius de més incidència a les zones rurals, i incrementar la percepció de seguretat del ciutadà.

El primer dispositiu es va fer el passat 6 de juny a diferents municipis del Segrià. Van participar 40 agents i es van muntar 20 punts de control on es va identificar 61 persones i 35 vehicles, i es va detenir tres joves per un delicte de tràfic de drogues, tinença il·lícita d'armes, furt i robatoris amb força, i un altre jove per circular amb privació judicial del permís de conduir.

El segon dispositiu es va fer el 14 de juny a les comarques de Segarra i Urgell, van participar 30 agents, es van muntar 15 punts de control i es va identificar 50 persones i 24 vehicles.

L'últim dispositiu s'ha fet aquesta matinada a diferents municipis del Segrià, on han participat 36 agents policials, s'han muntat 17 punts de control i s'ha identificat 49 persones i 25 vehicles.

Donat els bons resultat d'aquestes accions, els Mossos d'Esquadra continuaran realitzaran aquests dispositius per tal de garantir la seguretat a les zones agrícoles i ramaderes.

 

 

Data de Publicació 20 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Mossos d'Esquadra , pobles del Segrià , robatoris , seguretat ciutadana "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.