Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Fruiturisme prepara la Diada de la Fruita Dolça

1 fotos

Aitona oferirà aquest 22 de juliol a tot el Baix Segre la Diada de la Fruita Dolça, esdeveniment culminant del projecte Fruiturisme engegat ara fa poc menys d'un any. Visites, exposicions, tallers, conferències, activitats per a infants o restauració, entre d'altres, ompliran una jornada dedicada a la vinculació entre el turisme i la fruita dolça.

Les activitats que es duran a terme giren al voltant de la difusió dels bons hàbits alimentaris que comporta menjar fruita dolça, exposicions de les varietats de préssecs i conferències sobre fruita deshidratada, amb les seves pertinents degustacions. Entre aquests actes, cal destacar els tallers de cuina amb la fruita dolça com activitat principal, que comptaran amb la presència de diversos cuiners del territori especialistes a barrejar els conceptes de cuina tradicional amb la fruita dolça. A més, es donarà a conèixer l'important treball que s'està realitzant amb les escoles i se sortejaran diversos lots de fruita dolça i lots de productes de la terra entre els visitants.

La venda directa de fruita dolça vol ser l'acte estrella d'aquesta Diada de la Fruita Dolça i la pretensió és situar Aitona al mapa turístic del país per tal d'atreure visitants que vinguin a conèixer el món de la producció fructícola al Baix Segre. Per afavorir aquest fet, la majoria d'actes es retransmetran via streaming per a tot el món.

Fruiturisme és un projecte pioner engegat pel consistori aitonenc que compta amb el suport d'institucions com Generalitat, Diputació i consells comarcals, entre altres. L'objectiu és promocionar el turisme vinculat a la fruita dolça.

 

 

 

 

Data de Publicació 08 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , Aitona , festes del poble "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.