Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Els Sometents i l'Ajuntament d'Alcarràs posen més vigilància

La Local intensifica el patrullatge i els Sometents tindran més ulls per controlar el terme

  • Reunió dels Sometents d'aquest dijous a la nit
1 fotos

La Policial Local d'Alcarràs disposa d'una nova línia de telèfon mòbil, que se suma a la que ja funcionava fins al moment, per tal que els veïns i veïnes puguin comunicar-se, en cas de necessitar-ho, amb els agents durant les 24 hores del dia. L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs vol d'aquesta manera apropar encara més el servei a la ciutadania, per tal que cap avís quedi sense resposta o davant d'una emergència es trobin amb que l'única línia comunica. El telèfon és el 639793035.

El bon funcionament d'aquest mitjà de comunicació per connectar-se amb la Policia Local ha fet que l'equip de govern opti per reforçar-lo. La majoria de trucades generen un servei o una gestió, mentre que un nombre reduït són per sol·licitar informació en general. Per una altra banda, la Policia Local ha activat un pla especial de vigilància durant aquests mesos d'estiu i durant les hores del dia de més calor -entre les 14.00 i les 16.00 hores- atès que l'activitat agrícola i ramadera és gairebé nul·la, es troben pocs pagesos al camp i és un factor que podria ser aprofitat per als furts i els robatoris. 

Aquesta mesura en matèria de seguretat se suma a les ja iniciades per l'actual equip de govern per reforçar la seguretat al municipi i el seu entorn i apropar-la a la ciutadania. Una d'aquestes és el patrullatge a peu en patrulles de dos agents. Una de les prioritats de l'actual equip de govern és intensificar les hores de presència al carrer, en detriment de les d'oficina, que es deriven en d'altres funcionaris. Cal recordar que d'altres mesures en matèria de seguretat han estat la implantació de càmeres de vigilància en determinats espais públics i la posada en marxa del servei de l'agent cívic, que recorre les places i llocs públics que acostumen a concentrar més ‘incivisme'.  

En aquesta línia, els Sometents d'Alcarràs volen posar en marxa un projecte que consisteix en què persones a l'atur que hagin fet un curs de vigilància puguin col·laborar de manera altruista a vigilar el terme. La intenció és que hi hagi més ulls controlant el moviment fora del casc urbà per tal que davant qualsevol moviment sospitós es comuniqui a les forces de seguretat pertinents. Aquest dijous a la nit va tenir lloc un reunió per comunicar-ho i tot i que encara falta perfilar com actuaran aquests estudiants, sembla que la mesura tirarà endavant. 

 

Data de Publicació 02 Agost de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , Policia Local , robatoris , seguretat ciutadana , sometents "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.