Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Últims preparatius abans del debat monogràfic sobre el sector agrari

Diversos representants sindicals s'han reunit amb el president Montilla i el conseller Llena per mostrar-los les seves propostes

  • Diversos representants sindicals s'han reunit amb el president Montilla i el conselle
1 fotos

El Parlament de Catalunya acollirà demà el desitjat debat monogràfic sobre el sector agrari d'on han de sortir les mesures per fer front a la crisi que pateix el sector. Unió de Pagesos, l'Associació de Joves Agricultors (Asaja), la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (Fecac) i el sindicat Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (Jarc) s'han reunit aquest dilluns amb el president de la Generalitat, José Montilla, i amb el conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, per tal d'abordar la qüestió. La trobada, que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, ha servit per fer un repàs de la situació del món agrari i per a que els diversos representats sindicals posessin sobre la taula les seves propostes per sortir de la crisi.

Prèviament, Unió de Pagesos, Jarc i Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya (URAPAC-UPA) s'han reunit o han fet arribar les seves propostes als grups parlamentaris. A més, Unió de Pagesos ha dut a terme aquest dimarts a Lleida una concentració-esmorzar amb l'objectiu de reunir pagesos i diputats. D'altra banda, l'esmentat sindicat es concentrarà demà davant el Parlament de Catalunya, on també hi acudiran pagesos i pageses, per tal de fer-ne un seguiment.

Aquest és un debat impulsat des del sindicat Unió de Pagesos i que compta amb el suport de més de 300 ajuntaments i consells comarcals d'arreu del territori català.

Data de Publicació 12 Abril de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , DAAM , Generalitat , JARC , Partits polítics , sindicat agrari , Unió Pagesos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.