Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

El gasoil agrícola perilla

1 fotos

Unió de Pagesos denuncia que acabar amb el gasoil agrícola mitjançant la modificació de la Directiva d'Impostos sobre els productes de la energia i l'electricitat, com pretén la Comissió Europea, seria un cop inacceptable per al sector agrari europeu. El sindicat reclama al Govern espanyol una posició clara a Brussel·les contra l'eliminació del gasoil bonificat. En qualsevol cas, per a l'aprovació d'una mesura no és suficient amb que la Comissió Europea ho pretengui, ja que requeriria de l'acord tant del Consell de Ministres de la Unió Europea, com del Parlament Europeu.

Si finalment es fes efectiva la pretensió de la Comissió que la fiscalitat del combustible que usen les explotacions agràries s'equiparés amb el de l'automoció es posaria en perill la viabilitat de moltes d'elles, que es veurien obligades a tancar.

Unió de Pagesos considera lamentable que en un moment en el qual els sectors agrícoles i ramaders viuen una situació difícil, algunes administracions estudiïn mesures que penalitzen l'activitat agrària en comptes d'aplicar actuacions per garantir la viabilitat de la pagesia europea.

La proposta d'incrementar la pressió fiscal al gasoil que empra la pagesia s'afegiria a l'augment d'un 51% del preu del litre de gasoil en els darrers tres anys, ja que de 2009 a 2011 ha passat de 0,607 euros el litre a 0,916. Això, vol dir que omplir un dipòsit de 80 litres d'un tractor avui ja costa 73,3 euros, quan fa tres anys costava 48,6.

 

Data de Publicació 12 Abril de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " internacional , preus , sindicat agrari , Unió Pagesos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.