Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Les diferents administracions preveuen una campanya tranquil.la i ordenada de recollida de la fruita

Les necessitats de mà d'obra es cubriran a través del SOC, les contractacions en origen i altres col.lectius de treballadors

1 fotos

Les diferents administracions implicades en la campanya de recollida de la fruita preveuen una campanya "tranquil·la i ordenada que parteix de la base d'afrontar-la amb absoluta normalitat mantenint el treball conjunt i coordinat de totes les parts que hi intervenen d'una forma o altra".

Així ho han explicat aquest dimecres al matí el Delegat territorial del Govern de la Generalitat, Ramon Farré, i el Subdelegat del Govern de l'Estat, José Ángel Flores, després de la reunió mantinguda amb representants de totes dues administracions, així com representants de les Forces i Cossos de Seguretat (Mossos, Guàrdia Civil i Policia Nacional), del Consell Comarcal del Segrià i dels ajuntaments d'Alcarràs, La Granja d'Escarp, Seròs, Soses, Torres de Segre, Aitona, Massalcoreig i Lleida.

Pel que fa les necessitats de mà d'obra per a la campanya, Flores ha insistit en que "no hi haurà noves contractacions en origen de treballadors llevat d'aquells que han adquirit el dret legal de participar-hi pel fet d'haver-hi treballat les dues darreres temporades". El Subdelegat ha recordat que de les 800 contractacions en origen fetes l'any passat, enguany es faran al voltant de 600.

En aquest sentit, Flores i Farré han explicat que les necessitats de mà d'obra de la campanya, calculades entre les 8.000 i les 9.000 persones d'anteriors campanyes considerades normals i/o similars a la d'aquest any, es cubriran mitjançant la contractació en origen, el Servei Català d'Ocupació (SOC) i altres col.lectius de treballadors, la majoria dels quals són repetidors d'anys anteriors.

D'altra banda, la Inspecció de Treball repetirà els controls adreçats a vetllar pel compliment de la normativa laboral vigent.

 

Data de Publicació 13 Abril de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , ajuntaments , Consell Comarcal , Generalitat , immigració , Mossos d'Esquadra , pobles Baix Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.